Nähtävyydet ja retket

Canopy Adventures
Leijaile puulatvojen yläpuolella tasanteelta tasanteellle, tämä 3 kilometrin kaapeli matka saa henkesi hauokomaan jännityksestä ja maisemista. Yhdessä päivässä voit selvittää mitä Da Kao Yai National Rain Forest tarjoaa.
Sijainti: Pattaya
Sukellus ja snorklaus
norklaus retkiä on tarjolla sekä Koh Sametissa että lähisaarilla. He tekevät muutaman pysäkin snorklausta varten saaren eteläkärjessä (Samet). Voit myös sukeltaa Mae Phimin ympäristössä, syvyys on noin 10-12 metriä. “Dive Zone” sukellus ja snorklaus retkiä järjestävä yritys Mae Phimin rantatiellä tarjoaa sinulle unohtumattoman päivän.
Golf
Tällä hetkellä tarjolla on yli 26 huippuluokan golfkenttää itäisen rannikon alueella, jossa sijaitsee myös Mae Phim. Rayongin alueella alle 50 minuutin ajomatkan päässä on noin seitsemän erinomaista kenttää.
HTMS Prasae
USA: n sotilasalus jonka Thaimaan laivasto otti haltuunsa ja nimettiin sitten HTMS Prasaeksi. Tämä kuninkaan taistelulaiva hinattiin Prasae-joen suulle ja pistettiin yleisön nähtäväksi vuonna 2003.
Sijainti: Prasae-joen varrella
Khao Chamao - Khao Wongin kansallispuisto
Tämä kansallispuisto kattaa lähes 9,000 hehtaarin alueen ja sademetsän, jossa on suuri valikoima kasvistoja ja eläimiä joka on Prasae joen vesistöalue. Puistossa on kaksi luonnollista polkua jossa voit tutustua sade metsän luontoon, polut ovat kaksi ja kolme kilometriä pitkiä. Kansallispuistoon pääsy vaatii pienen sisäänpääsy maksun. Varaathan mukavat kengät koska kävely vaatii helppoa kiipeilyä ja retkeilyä.
Sijainti: 40 kilometriä Mae Phimistä
Khao Wong luolat
Kansallispuistossa on lähes 60 luolaa, mutta vain 20 niistä on turisteja varten. Joissakin buddhalaismunkit ovat rakentaneet luolia ja muuttaneet niitä asumiseen. Kopio Buddhan jalanjäljistä on nähtävissä yhdessä puiston luolista, josta on tullut pieni temppeli.
Sijaitsee 50 kilometriä Mae Phimistä
en Nang Phaya näköala paikka
Kaikkein kaunein näköala paikka itäisellä rannikolla jota myös Thaimaan matkailuvirasto suosittelee yhtenä alueen “pakko nähdä” kohteena.
Sijainti: seuraa “scenic road” reittiä Mae Phimistä itäänpäin.
Oasis Sea World
Oasis Sea Worldssä voit uida delfiinien kanssa, kiva koko päivän retki koko perheelle.
Sijainti: Chantaburi, 60 km Mae Phimistä
ayong-akvaario
Nähtävyys kaikenlaisille ikäryhmille, erityisesti perheen pienimmille. Paljon merenolentoja joita voi seurata ja oppia heidän elämästään. Sisäosassa vieraat voivat nähdä erilaisia kauniita meren eläimiä 43 akvaariossa kun taas ulkona ovat hait, kilpikonnat, kuorimuseo ja kalastaja esitys sekä paikalliset kalastustyökalut. Sisäänpääsy maksu on edullinen.
Paikka: 20 kilometri länteen Mae Phimistä (Ban Phe)
Sun Thorn Phu puisto
Tämä Unesco perintökohde, Su Thorn Phu, joka on kuuluisa Thai runoilija. Hänen patsas kohoaa kukkulalla ja ympärillä löydät näytteitä hänen kuuluisimmista töistään.
Sijainti: noin 5 km pohjoiseen Mae Phimin rannasta