Asiakkaan suosittelu

Ping, Air & Ice - Thailand
Koska asumme Bangkokissa on erittäin rentouttavaa päästä Mae Phimiin aina viikonloppuisin ja lomapäivinä vain ja ainoastaan rauhoittumaan ja nauttimaan ranta elämästa. Mae Phim tarjoaa kaikkea mitä me toivomme, kauden eri hedelmistä, useista ravintoloista jotka tarjoavat kaikkea tuoreista meren antimista aina länsimaisiin vaihtoehtoihin. Myös useat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kauniit saaret pienen venematkan päässä ovat mukavia paikkoja vierailla ja vaan nauttia olosta. Juuri valmistunut silta joka yhdistää Chantaburin ja Tratin tekee myös vierailun siella helpoksi. Päätimme ostaa Grand Beach II kerrostalosta asunnon sen loistavan sijainnin, laadun ja hyvän palvelun takia jota olemme heiltä saaneet.
Lisette & Mats - Sweden
Thaimaan on aina viehättänyt meitä. Parasta täällä on ruoka, ihmiset, kulttuuri, elämäntapa ja tietenkin sää. Olemme matkustaneet ympäri Thaimaata monissa eri paikoissa, mutta eniten meitä kiehtoo Mae Phim, josta on hyvät yhteydet lentokentälle ja Bangkokiin. Lisäksi ranta, thaimaalainen vieraanvaraisuus ja kaunis ympäristö ovat niitä syitä, miksi olemme onnellisia. Ostimme ensimmäisen asunnon Seaview Condominiumista, koska pidimme skandinaavisesta tyylistä ja suunnittelusta ja sen laatutaso on hyvä. Olemme myös päättäneet ostaa toisen asunnon rakenteilla olevasta Grand Beach condominiumista.
Henrik, Minna & Lydia - Finland
Olimme lomailleet Thaimaassa pakettimatkoilla ja pidimme kovasti ilmastosta ja ruuasta. Kerran silmiimme osui esite rakenteilla olevista loma-asunnoista Thaimaassa ja innostuimme kovin Mae Phimistä, sillä pidimme rauhallisesta kylästä. Meillä on myös Suomessa kesämökki, jota käytetään vain muutaman kuukauden vuodessa, joten oma asunto pitemmillä lomilla tuntui oikealta ratkaisulta. Ratkaisu oli mielestämme oikea, on tosi kiva aina tulla paikalle ja tavata tutut naapurit, ravintoloitsijat, hierojat yms. Vastaanotto on aina lämmin. Asioiden hoitoon olemme olleet tyytyväisiä. Plussana pidämme sitä, että aina kun on tullut vieraampia asioita eteen, olemme molemmat saaneet palvelua rakentajan taholta omilla äidinkielillämme, suomeksi ja ruotsiksi. Sitä paitsi golfin peluu täällä on aivan fantastista ja siihenkin on muodostunut kiva porukka!
Helena & Antti - Finland
Päällimmäisinä seikkoina, miksi valitsimme Mae Phimin, olivat ilmasto, ihmisten ystävällisyys ja luonto. Toisekseen ruoka on erinomaista ja hintataso edullinen. Thaimaa on myös asuinpaikkana turvallinen. Mae Phimin elämän meno on rauhallinen ja kaukana massaturismista ja lisäksi rannat ovat puhtaat. Pidämme Logania luotettavana rakentajana ja olemmekin jo ostaneet heiltä useampia taloja ja huoneistoja muutaman viime vuoden aikana. Ne ovat menneet hyvin vuokralle.
Hans & Hanneke - The Netherlands
Viimeisen kymmenen vuoden ajan olemme matkustelleet kaakkois Aasiaa ympäriinsä, pari kertaa vuodessa ja sitten tuli ajatus että nyt olisi aika vakiintua yhteen paikkaan ja hankkia loma-asunto. Päädyimme Mae Phimiin koska se on lähellä Bangkokin lentokenttää joten on helppo liikkua sinne joko taksilla tai bussilla. Myös Mae Phimin kaunis ranta joka on rauhallinen ja nautittavaa kävellä ympäriinsä. Yhdessä loistavan ilmaston kanssa se tekee erittäin mukavan paikan viettää aikaa, varsinkin keskellä euroopan talvi aikaa. Viimeisenä mutta myös tärkeänä seikkana haluamme olla erossa massa turismista. Mae Phimissä olemme löytäneet kaiken tämän, jonka takia päädyimme ostamaan asunnon Grand Beach I kerrostalosta. Rakennuttaja on ollut luotettava joten voimme sydämellisesti suositella heitä muille. Rakastamme Mae Phimiä, voittaja jokaisessa muodossa.
Dech, Cake & Aoomthong
Olemme seuranneet Klaengissa toimivina painonalan yrittäjinä alueen kehitystä pitkään ja nähneet, kuinka kaupunki on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina. Logan on rakentanut jo useita alueita, joiden ostajakunta on sekä Thaimaalaisia että ulkomaalaisia. Itse ostimme asunnon Avatarasta. Mae Phim Beach on kaunis paikka, jossa on hyvä uimaranta ja puhdasta vettä, joten se on ihanteellinen paikka meille. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella Mae Phim ja Logania muillekin.