Mantra Beach Condominium / Projektin kuvat

Ylellisyyttä lähellä rantaa, Mantra kerrostalossa voit nauttia edullisista ja moderneista loma-asunnoista. Mae Phimin ranta on "helmi" Thaimaan itäisellä rannikolla, vain 2 tuntia Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä, Suvarnabhumilta.

Mantra kerrostalo on upea, taiteellisesti inspiroima kohde joka tarjoaa ylelliset mukavuudet uima-altaineen ja palveluineen, upean valkoisen hiekka rannan lähella unohtamatta kuvankauniita auringonlaskuja.

Sijainti on luonnollisessa ja rauhallisessa ympäristössä, kuitenkin kaikki mitä tarvitset erinomaiseen lomailuun on aivan sinun ympärilläsi. Hotellissa on runsaasti mukavuuksia, kuten allasbaari / ravintola, fitness ja BBQ-alue yksityisille juhlille.

Erinomainen pääsy Mae Phimin rannalle ja GrandBlue Resort -alueelle, jossa on ravintoloita, kauppoja, hierontaa, supermarketti, leipomo ja paljon muuta.

Napsauta suurentaaksesi kuvia.

Napsauta suurentaaksesi kuvia.
Mantra kerrostalo tarjoaa laajan valikoiman mukavuuksia, kuten suuri uima-allas, ”relax” uima-allas, allasbaari / ravintola, kuntosali josta on näkymät altaalle ja puutarhaan, aurinkoterassit aurinkotuolineen, BBQ-nurkkaus yksityisjuhlia varten, puutarha, ulkosuihkut ja palvelukeskus.