Tervetuloa Mae Phimin

Mae Phim Property on yksi johtavista kiinteistöyhtiöistä, jotka keskittyvät loma ja pitkäaikaisiin rakennuskohteisiiin Thaimaassa. Kohteet vaihtelevat edullisesta loma-majoituksesta suurhankkeisiin. Kaikki tämä Mae Phimin viehättävässä rantakaupungissa.

Löydä Mae Phim

Mae Phimin ranta sijaitsee Rayongin maakunnassa Thaimaan itärannikolla. Alue on tunnettu monista hedelmäviljelmistä, luonnonnähtävyyksistä, vesiputouksista, saarista ja kilometrejä pitkistä kirkkaista valkoisista rannoista. Tämä osa Thaimaasta on alue, jolla on eniten auringonpaistetta, joten se on täydellinen paikka lomalle tai pitkäaikaiselle oleskelulle.

Tietoa meistä

Me (Mae Phim Property) olemme yksi alan johtavia rakennuttajia loma ja investointi kohteisiin Thaimaassa. Olemme rakennuttaneet useita projekteja Thaimaan eri kohteissa kuten Koh Changin saarella, Mae Phimissä sekä Bangsaenissa jo 2000 luvun alusta. Tällä hetkellä olemme keskittyneet ainoastaan Mae Phimiin sen loistavan sijainnin, rantojen, luonnon ja ystävällisen ilmapiirin takia Lue lisää...

Latest news
Friday, August 30, 2019

Escape Condominium now ready to move in!!

Follow us on FaceBook to stay tuned for upcoming new headlines.