Om oss

Mae Phim Property är ett ledande fastighetsbolag med fokus på semesterboende, långtidsboende och fastighetsinvestering i Thailand. Vi har genomfört ett stort antal byggprojekt på olika platser längs Thailands "Eastern Seabord" - Koh Chang och Chonburi/Bangsaen med början år 2000, tills idag då vi fokuserar enbart på semesteridyllen Mae Phim Beach, som har ett perfekt geografiskt läge, stränder, natur och den genuint vänliga atmosfären. Under senare år har vi vid Mae Phim Beach sett en stark tillväxt med ökat antal thailändska likväl som internationella besökare, vilket medför att i sin tur, allt fler aktörer lockas till denna underbara pärla vid Thailands östra kust.

Våra fastighetsprojekt är utvecklade och designade för att passa just de som atrraheras av detta paradis i Thailand - ensamresande, par eller familjer, och stora lyxiga lägenheter likväl som kostnadseffektiva semesterboenden. Vi har förutom produktion av lägenheter och hus, även uppfört semesteranläggningar och resturanger. I egen regi driver vi idag GrandBlue Resort & Beachclub, Mezetto Restaurant och Buffalo Bill Steakhouse.

Vår organisation består av västerländsk management och ingenjörer, främst från de skandinaviska länderna, likväl som välutbildad och kunniga thailändska medarbetare., med fokus på hög kvalitet genom alla produktionsled.

Marknaden för lägenheter i Mae Phim har expanderat stadigt och det allmänna intresset har ökat markant under senare år, både från utländska turister likväl som från bofasta thailändare som söker en semesterbostad, och allt fler ser möjligheterna till en riktigt god fastighetsinvestering.

  • Vänligen se några av våra tidigare projekt