Kundintervjuer

Ping, Air & Ice - Thailand
Eftersom vi bor i storstaden Bangkok, så älskar vi att komma ut till havskusten och speciellt till Mae Phim Beach, över helgerna eller för en semestertripp. Att få komma bort från stadens stök, till ett avkopplande strandliv är underbart. På Mae Phim Beach kan man hitta det mesta, alla säsongens färska frukter, de många trevliga restaurangerna och den härliga stranden. Det finns också många närliggande utflyktsmål och de fina öarna utanför kusten, som är väl värda att besöka. Vi bestämde oss för att köpa en lägenhet i Grand Beach II eftersom läget är så perfekt, utmärkt kvalitet och den fina och trevliga service vi har fått.
Lisette & Mats - Sverige
Thailand har alltid fascinerat oss. Vad vi gillar mest är maten, människor, kultur, livsstil och naturligtvis vädret. Vi har rest runt i Thailand och varit på många olika platser, men det som lockar oss mest med Mae Phim är närheten till Bangkok och flygplatsen. Stranden och det faktum att vi kan njuta av den thailändska gästfrihet och härliga omgivningar är en annan anledning till att vi trivs. Vi köpte vår första lägenhet på Seaview Condominium eftersom vi gillade den skandinaviska stilen i design och kvalitet. Vi har beslutat att även köpa en andra lägenhet i Grand Beach Condominium som är under uppbyggnad.
Henrik, Minna & Lydia - Finland
Vi har tidigare rest runt i Thailand på gruppresor, och har blivit väldigt förtjusta i landet, de vänliga människorna och så vädret såklart. När vi en dag fann en broschyr och läste om fastigheter i Mae Phim, så blev vi intresserade av idéen av att ha något eget, på en plats som inte är så “turistig”, och som har lite mer av det äkta Thailand, precis så som Mae Phim är. Vi har ett sommarhus i Finland, och är bara där några månader om året, så det verkade vara en bra ide i längden, och vi har absolut inte ångrat vårt beslut. Det är alltid så trevligt att komma tillbaka till Mae Phim, att träffa våra vänner från tidigare, både thailändare och västerlänningar. Man känner hur välkommen man är tillbaka, vare sig det är till massagen, favoritrestaurangen eller på någon av de lokala marknaderna. Vi är mycket nöjda med vår byggare och den byggkvalitet som hålls, och har fått bra service hela vägen. Vi har dessutom kunnat kommunicera på vårt modersmål. Tiden vi har tillsammans med våra vänner i Mae Phim är fantastisk, inte minst golfspelandet - kombinationen av trevlig samvaro och nyttig motion.
Helena & Antti – Finland
De största fördelarna med Thailand är klimatet, underbar natur och att folk är genuint vänliga. Dessutom är maten är fantastisk och prisnivån fortfarande låg. Thailand är också ett land som det är tryggt att vistas i. Att vi valde Mae Phim beror på den lugna atmosfär som råder utan stor massturism. Den vackra stranden var en annan anledning samt att det fortfarande är en genuin thailändsk ort, men med alla nödvändiga tjänster. Vi hittade en pålitlig byggare i Logans och framtidsutsikterna ser ljusa ut med den trevliga utveckling som varit. Vi har investerat i flera hus och lägenheter senaste åren för att hyra ut.
Hans & Hanneke - Nederländerna
Vi har rest runt en hel del i sydostasien under de senaste 10 åren, två gånger per år, och känner att det nu är dags att slå sig till ro, med ett eget utlandsboende. Vi väljer Mae Phim för att det är så nära, och enkelt att nå med buss eller taxi från flygplatsen. Ett bra läge helt enkelt. En annan anledning är den underbara stranden, lugn och avkopplande, perfekt för en promenad längs strandkanten. Tillsammans med det perfekta klimatet så är det en underbar plats att tillbringa tiden, när det är grått och kallt i Europa. Sist, men inte minst, vill vi helst undvika massturismen. I Mae Phim har vi funnit vårt eget paradis, och därför köpte vi en lägenhet i Grand Beach I. Vi tycker också att byggaren är pålitlig, och någon som vi gärna rekommenderar. Vi älskar Mae Phim - en vinnande plats i alla lägen!
Dech, Cake & Aoomthong / Thailand
Vi bor och driver vår tryckeriverksamhet i Klaeng och har följt utvecklingen i Mae Phim lång tid nu. Vi har sett hur orten vuxit och utvecklats positivt under de senaste åren. Logans hade ett antal projekt de redan byggt i området och de har en bra blandning av både thailändska och utländska kunder som vi tycker är bra indikation på kvalitet. Det övertygade oss att köpa av dem och på Avatara. Mae Phim Beach är en vacker plats med fin strand och rent vatten vilket gör den till en idealisk plats för oss. Vi har varit mycket nöjda med produkten vi fått och vi kan varmt rekommendera Mae Phim och Logans för dig. Hoppas att se er alla i Mae Phim!