Tietoa meistä

Me (Mae Phim Property) olemme yksi alan johtavia rakennuttajia loma ja investointi kohteisiin Thaimaassa. Olemme rakennuttaneet useita projekteja Thaimaan eri kohteissa kuten Koh Changin saarella, Mae Phimissä sekä Bangsaenissa jo 2000 luvun alusta. Tällä hetkellä olemme keskittyneet ainoastaan Mae Phimiin sen loistavan sijainnin, rantojen, luonnon ja ystävällisen ilmapiirin takia.

Viimeisten vuosien aikana Mae Phim on kasvanut hurjaa vauhtia sekä Thaimaalaisten että ulkomaalaisten kävijöiden keskuudessa tuoden mukanaan suuria kansainvälisiä ketjuja tehden Mae Phimistä uuden suositun kansainvälisen lomakohteen.

Projektimme on suunniteltu jokaiselle segmentille, olet sitten sinkku, tai perheellinen etsimässä joko edullista tai korkeatasoista kohdetta missä voit nauttia elämästäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Me emme ainoastaan keskity myytäviin kohteisiin vaan olemme myös laajentaneet Resort ja Ravintola bisnekseen täällä.

Olemme täysin länsimaalaisten johtama yritys, lähinnä Scandinaavinen, mukaanlukien rakennus insinöörit projektien suunnittelusta aina loppuvaiheisiin asti näin ollen taaten parhaan mahdollisen laadun mistä olemme myös saaneet kiitoksen meidän asiakkailta.

Loma-asuntojen markkinat Mae Phimissä ovat olleet kovassa nousussa viime vuosien aikana ja tulee varmasti jatkumaan sen kovan kysynnän vuoksi sekä Thai että ulkomaalaisten keskuudessa jotka nyt kutsuvat aluetta heidän kodikseen.

  • Meidän aikaisempia projekteja