FÖREGÅENDE PROJEKT

Om oss

Mae Phim Property är ett ledande fastighetsbolag med fokus på semesterboende, långtidsboende och fastighetsinvestering i Thailand. Vi har genomfört ett stort antal byggprojekt på olika platser längs Thailands "Eastern Seabord" - Koh Chang och Chonburi/Bangsaen med början år 2000, tills idag då vi fokuserar enbart på semesteridyllen Mae Phim Beach, som har ett perfekt geografiskt läge, stränder, natur och den genuint vänliga atmosfären. Läs mer...

GrandBlue Resort & Beachclub
En plats för avkoppling, en plats för att må bra. Exklusivt men ändå avspänd miljö, för en skön livsstil i en elegant tropisk omgivning med ett modernt medelhavstema. GrandBlue Resort har rymliga De Luxe rum, familjerum och ett Penthouse/Bröllopssvit med hänförande utsikt över havet.
www.grandbluethailand.com
GrandBlue Condominium
GrandBlue Condominium är ett semesterboende med ett trivsamt och bekvämt tema, en modern byggnation med hotellfaciliteter, bland annat den stora poolanläggningen vid den populära och vackra naturdelen av Mae Phim Beach. Hotellets faciliteter kan nyttjas av lägenhetsinnehavaren och dennes gäster, med allt från bastun till solstolarna.
Mosaic Condominium
Bara några minuters promenad från Mae Phim Beach, en paradisstrand i Thailand. Varm strandsand, bara fötter, svalkande hav. Poolanläggning på taket med "infinity-pool" och underbar havsutsikt.
GrandBeach I & 2 Condominium
Presenterar ett unikt boendekoncept som kombinerar det bästa av två världar: ett boende vid stranden och en modern och bekväm livsstil. Ett komfortabelt hem, vid din egen paradisstrand. Upplev hänförande vyer över havet och ett varmt och hälsosamt tropiskt klimat.
Mountain View Residence
Ett bostadsområde som består av ett större antal traditionella hus likväl som moderna tropiska villor som erbjuder en livstil i thailändsk anda och modernt bekvämt boende.
Ocean View Residence
Detta område skapades för en enastående lyxig boendemiljö, med en unik design och faciliteter i toppklass. Ett spektakulärt läge i privat miljö på en av Mae Phims bästa platser.
Avatara Condominium 1 & 2
Avatara är ett lägenhetskoncept för strandliv och semester. Hänförande utsikt från den generösa takterrassen och poolområdet. Ett mycket bra investeringsprojekt med totalt 147 lägenheter.
Seabreeze Residence
Med ett strandnära läge vid Mae Phim Beach, 200 meter från strandkanten, är de 60 villorna omsorgsfullt placerade med gröna trädgårdar och ett exklusivt poolområde.
Bali Residence
115 moderna tropiska villor i typisk Bali-stil, i symbios med tropisk grönska, stora utrymmen och hög standard. Utmärkande för Bali-området är det generöst stora poolområdet och gröna ytor.
Blue Mango Residence
77 fristående villor, direkt invid Mae Phim beach. Ett flertal husmodeller i olika design, storlekar och planlösningar ger ett bostadsområde med mångfald. Blue Mango Residence är en byggnation med toppkvalitet och med särpräglad trivsel.
Seaview Condominium
Detta lyxiga lägenhetsprojekt med 79 stora lägenheter är placerad direkt vid Mae Phim Beach med havsutsikt från alla lägenheter. Ett unikt läge, tropisk trädgård och poolområde.
Palmtree Residence
Fyra olika husmodeller i modern thailändsk design med totalt 28 villor av hög standard.
Sunflower Residence
Det första fastighetsprojektet som byggdes av oss i Mae Phim bestående av 21 friliggande villor, trädgårdar och tropiskt poolområde. Gångavstånd till Mae Phim beach.
Tropical Residence
23 fristående villor med ett hemtrevligt gemensamhetsområde med swimmigpool. Geografiskt läge i Bangsaen, nära strand, shopping och golf.